Politica de retur

Bine ați venit la pagina noastră de Politică de Retur! Ne dorim să vă oferim un serviciu de înaltă calitate și să vă asigurăm că sunteți pe deplin mulțumit de produsele achiziționate. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de retur pentru a vă asigura că înțelegeți procesul și termenii aferenți.

Furnizorii nostri fac toate eforturile in a-ti prezenta cat mai corect culorile produselor prezente poze. Totusi nuanta culorii produsului pe care il vizionezi are mare legatura cu specificatiile tehnice ale monitorului pe care este afisat. De aceea, nuanta produsului poate sa difere in limite minime de nuanta afisata pe site, inconvenient care nu poate fi imputat firmei noastre.

Incercam sa facem tot posibilul de a scrie exact marimile din pachet,insa descrierea marimilor dintr-un pachet este orientativa. Nu ne asumam diferente minore dintre descriere si realitate.

Termenii pentru Retur si Schimb:

- Deoarece produsele de pe website-ul nostru se comercializaeaza in regim engros, acestea se pot returna sau schimba fara costuri suplimentare doar daca nu sunt in conformitate cu ceea ce s-a comandat.

Procesul de Retur:

- Pentru a iniția un proces de retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul numărului de telefon afișat pe website sau pe emailul contact@bybomarket.com Unul dintre reprezentanții noștri vă va oferi asistență și vă va ghida prin procesul de retur. Vă vom furniza instrucțiuni detaliate și informații suplimentare daca este necesar. Costul returului va fi egal cu costul transportului, doar in cazul in care produsele nu au fost in conformitate cu ceea ce s-a comandat, returul va fi gratuit. 

Lenjeria intima nu se poate returna sau schimba.

Schimb de Produse:

- Vă oferim posibilitatea de a solicita un schimb de produse o singură dată. Dacă produsele achiziționate nu se potrivesc sau nu vă îndeplinesc așteptările, vă rugăm să ne contactați în termenul legal de retur pentru a solicita schimbul. Vom încerca să vă oferim produsul potrivit în măsura disponibilităților. Costul schimbului solicitat va fi egal cu costul de transport, doar in cazul in care produsele comandate nu au fost in conformitate cu ceea ce s-a comandat, schimbul va fi gratuit. 

Se poate solicita schimb doar pentru produsele de la furnizorii din Romania. Pentru furnizorii din Turcia se poate solicita doar retur. 

Procesul de Retur sau Schimb:

- Pentru a iniția un proces de retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul numărului de telefon afișat pe website sau pe emailul contact@bybomarket@gmail.com. Unul dintre reprezentanții noștri vă va oferi asistență și vă va ghida prin procesul de retur. Vă vom furniza instrucțiuni detaliate și informații suplimentare daca este necesar.

Returnarea Banilor:

- În cazul în care solicitați returnarea banilor în loc de schimbul produselor, vom efectua rambursarea în contul bancar indicat de dumneavoastră. Conform legislației în vigoare, termenul legal pentru efectuarea rambursării este de 14 zile calendaristice de la primirea produselor returnate.

Vă rugăm să rețineți că procesul de retur sau schimb de produse trebuie inițiat în termenul legal de retur și în conformitate cu termenii menționați mai sus. Orice solicitări de retur sau schimb depășind acest termen pot fi evaluate în mod individual și nu putem garanta acceptarea lor.

Pentru întrebări suplimentare sau asistență în legătură cu procesul de retur sau schimb, vă invităm să ne sunați la numărul de telefon afișat pe site. Echipa noastră de asistență pentru clienți va fi bucuroasă să vă ajute.

Vă mulțumim pentru înțelegere și cooperare. Ne dorim să aveți o experiență plăcută și satisfăcătoare la cumpărăturile efectuate pe site-ul nostru!


whatsapp
0